STORE POLICY

 

LEVERTIJDEN

Alle pakjes worden met BPost of Post NL verzonden. De levertijd is afhankelijk van het bestelde product. 

Niet-gepersonaliseerde artikelen of niet-handgemaakte producten worden na ontvangst van betaling binnen 1 à 3 werkdagen verzonden. Om uw bestelling met de grootste zorg te kunnen personaliseren hebben gepersonaliseerde artikelen gewoonlijk iets langer nodig. Deze worden na ontvangst van betaling binnen 5 à 10 werkdagen verzonden (uitgezonderd verlofperiodes aangegeven op de welkomstpagina en sociale media). Tijdens de drukke decembermaand naar aanleiding van de feestdagen kan de levertijd oplopen. Indien u voor de vastgelegde data een bestelling plaatst, ontvangt u alles zeker nog op tijd voor Kerstmis. 

Als uw bestelling bestaat uit een combinatie van niet-gepersonaliseerde en gepersonaliseerde producten, dan zal uw pakket pas verzonden worden als het compleet is. Dus dan geldt de verzendtijd van gepersonaliseerde artikelen, d.i. na 5 à 10 werkdagen. 

Onder werkdagen verstaan we weekdagen (ma t.e.m. vrijdag) weekend en feestdagen niet meegerekend. Bestellingen die in het weekend geplaatst worden, worden de volgende werkdag (op maandag dus, tenzij het een feestdag is) en na ontvangst van betaling verwerkt. U ontvangt een verzendbevestiging met track- & trace-code wanneer uw bestelling verzonden is. 

 

HERROEPINGSRECHT & RETOUR

De koper krijgt het recht om na ontvangst van de bestelling binnen 14 dagen mee te delen dat hij afziet van verkoop (herroepingsrecht). De termijn begint te lopen vanaf het moment dat de bestelling door de koper is ontvangen. Dit geldt enkel voor niet-gepersonaliseerde artikelen. Het herroepingsrecht is niet van kracht voor onderdelen van een productenpakket. De afzonderlijke producten van een pakket worden niet afzonderlijk teruggenomen.

 

Tijdens de bedenktijd zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen oordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het ongebruikte en onbeschadigde product met alle geleverde toebehoren, met originele labels en in de originele verzendverpakking aan verkoper retourneren op eigen kosten en op eigen risico,  conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

 

Van zodra de verkoper het product in onberispelijke originele staat terug ontvangen heeft, zal het bedrag (met uitzondering van de verzendkosten) binnen de 30 dagen teruggestort worden aan de koper. Producten echter die afgeprijsd werden (outlet, solden, acties) of verkregen werden mits een kadobon worden niet terugbetaald.

 

Bij annulering van uw bestelling voor deze verstuurd werd, blijven de verzendkosten ook ten laste van de koper.

 

Er bestaat echter geen herroepingsrecht voor de producten die op maat gemaakt zijn of op vraag definitief gepersonaliseerd worden (d.i. wanneer u tekst/naam/quote kon kiezen om te bedrukken of de kleur van de krans of dozen). Dit zijn de meeste producten die op deze website te vinden zijn. Die producten zijn logischerwijze nadien voor de verkoper onverkoopbaar geworden en worden zodoende waardeloos voor de verkoper.

 

Wij zijn graag op de hoogte van de retour en de reden daartoe. Gelieve ons dus vóór de effectieve terugzending een mailtje te sturen naar: hello@giftsbystudio94.com

 

Onthoud dat retourneren voor eigen rekening is! De verzendkosten zijn dus voor de koper die het goed terugstuurt.

 

Terugzenden is ook op eigen risico! Pak de terug te sturen producten zeer goed in, zodat ze niet beschadigd raken en breng je pakket binnen in het postkantoor en verzend als pakketpost. Hou je track&trace-code bij! Dit is jouw bewijs van verzending. 

 

Verstuur je pakket naar volgende adres: 

 

Studio 94

Doornzeelsestraat 55A

9940 Evergem  (België)

 

Nog vragen? Iets niet duidelijk? Contacteer ons via hello@giftsbystudio94.com

 

PRIVACY POLICY

Wij hechten groot belang aan de bescherming van de persoonlijke levenssfeer en verwerkt de persoonsgegevens die haar verstrekt worden met de nodige zorg. Persoonsgegevens zijn die gegevens die ons toelaten jou als persoon te identificeren, ongeacht of we dit daadwerkelijk doen of niet. In onze Privacyverklaring staat beschreven hoe we omgaan met de persoonsgegevens die we verwerken. 

Bij onze verwerking houden wij ons aan de eisen die de privacywetgeving stelt. Dat betekent onder andere dat:

  • Wij duidelijk vermelden met welke doeleinden wij persoonsgegevens verwerken. Dat doen wij via deze privacyverklaring;

  • Wij onze verzameling van persoonsgegevens beperken tot alleen de persoonsgegevens die nodig zijn voor legitieme doeleinden;

  • Wij u eerst vragen om uitdrukkelijke toestemming om uw persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin uw toestemming is vereist;

  • Wij passende beveiligingsmaatregelen nemen om uw persoonsgegevens te beschermen en dat ook eisen van partijen die in onze opdracht persoonsgegevens verwerken;

  • Wij uw recht respecteren om uw persoonsgegevens op uw aanvraag ter inzage te bieden, te corrigeren of te verwijderen.
     

Gebruik van persoonsgegevens
 

Bij het gebruiken van onze webwinkel verkrijgen wij bepaalde gegevens van u. Dat kunnen persoonsgegevens zijn. Wij bewaren en gebruiken uitsluitend de persoonsgegevens die rechtstreeks door u worden opgegeven, in het kader van de door u gevraagde dienst, of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt om te verwerken.

Wij gebruiken de volgende gegevens voor de in deze privacyverklaring genoemde doelen:

 

Naam, adres en woonplaats gegevens
Telefoonnummer
Factuuradres
Emailadres
Gegevens die u ons meedeelt in het kader van de personalisatie van een artikel


Registreren


Bij bepaalde onderdelen van onze webwinkel moet u zich eerst registreren. Na registratie bewaren wij via het door u gekozen emailadres de door u opgegeven persoonsgegevens. Wij bewaren deze gegevens zodat u deze niet elke keer opnieuw hoeft in te vullen en zodat wij u kunnen contacteren in het kader van uitvoering van de overeenkomst.

Wij zullen de aan uw emailadres gekoppelde gegevens niet aan derden verstrekken, tenzij dat noodzakelijk is in het kader van de uitvoering van de overeenkomst die u met ons sluit (bijvoorbeeld de betaling en verzending) of indien dit wettelijk verplicht is. In geval van een vermoeden van fraude of misbruik van onze webwinkel kunnen wij persoonsgegevens aan de bevoegde autoriteiten overhandigen.

 

Afhandelen bestelling

 

Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, maken wij voor de afhandeling daarvan gebruik van uw persoonsgegevens. Indien dat nodig is voor een goede afhandeling kunnen wij uw persoonsgegevens ook aan derden verstrekken (bijvoorbeeld BPost voor verzending van het artikel). Meer daarover leest u verderop in deze privacyverklaring.

Contactformulier en nieuwsbrief

 

Wij bieden via onze webwinkel de mogelijkheid om vragen te stellen middels een contactformulier, waarbij u gevraagd wordt diverse gegevens in te vullen om uw vraag te behandelen. U kiest zelf welke gegevens u daarbij verstrekt. De gegevens die u ons toestuurt, worden bewaard zolang als naar de aard van het formulier of de inhoud van uw e-mail nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan.

Wij bieden een nieuwsbrief waarmee wij geïnteresseerden willen informeren over onze producten en/of diensten. Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee u zich kunt afmelden. Uw e-mailadres wordt slechts met uw expliciete toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees.

 

Publicatie

 

Wij publiceren uw klantgegevens niet.

 

Advertenties

Onze webwinkel vertoont geen advertenties van derden.

 

Verstrekking aan derden

 

Uw gegevens worden uitdrukkelijk niet aan derden verstrekt, tenzij dit nodig is voor de uitvoering van uw bestelling (bijvoorbeeld voor de betaling en de verzending).

In onze webwinkel zijn sociale media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten uw persoonsgegevens.

 

Google Analytics

 

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze webwinkel gebruiken. Wij hebben een bewerkersovereenkomst met Google gesloten om afspraken te maken over de omgang met onze data. Verder hebben wij Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten en laten wij de IP-adressen anonimiseren.

 

Beveiliging

 

Gegevens die je invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van onze verwerker Wix.com. Wix.com zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding.


Bewaartermijnen


De hierboven beschreven persoonsgegevens worden bewaard voor zo lang als nodig om uw bestellingen af te handelen. De gegevens worden vervolgens gewist, tenzij er een wettelijke plicht is die langer bewaren vereist (zoals de fiscale bewaarplicht van zeven jaar voor betaalgegevens).

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Het verdient aanbeveling om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.

Inzage en wijzigen van uw gegevens

 

Voor vragen over ons privacybeleid of vragen omtrent inzage en wijzigingen in (of verwijdering van) uw persoonsgegevens kunt u te allen tijde contact met ons opnemen via onderstaande gegevens.


Autoriteit Persoonsgegevens


Natuurlijk helpen wij u graag verder als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de privacywetgeving heeft u ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen deze verwerkingen van persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

BETAALMOGELIJKHEDEN

Het is mogelijk om veilig te betalen via bancontact bij de check-out procedure. Je kan ook via de app bestellen of door eenvoudig de QR code van bancontact te scannen. 

 

VERZENDEN & AFHALEN

Verzenden


BPost of Post NL verzorgt de verzendingen binnen België. Normaal gezien wordt uw pakje geleverd de dag nadat u van ons een track & trace-code gekregen heeft via mail. Op die manier kan u uw pakje volgen. De postbode brengt het pakje op uw gekozen adres (huisadres, postkantoor, op je werk of elk ander adres in België). Dit kan anders zijn dan uw factuuradres. Geef het juiste afleveradres door op het einde van het bestelproces. Wij leveren niet aan postautomaten.

Tijdens drukke periodes of stakingen van BPost of Post NL kan het pakje iets langer onderweg zijn. Dit is buiten onze wil om. Studio 94 is NIET verantwoordelijk voor vertragingen of achterstanden bij post- en koerierbedrijven.

 

We pakken onze pakjes zeer zorgvuldig en zo veilig mogelijk in om beschadigingen tijdens het transport te voorkomen. 


Verzendkosten België:   € 4,95 

Bij een bestelling boven 100 euro zijn de verzendkosten in België gratis.


Wilt u iets laten verzenden naar een ander land dan deze, neem dan eerst contact met ons op. Hiervoor gelden andere verzendtarieven.


De verzendkosten worden automatisch aan uw winkelmandje toegevoegd op het einde van het bestelproces.


Afhalen


U kan er ook voor kiezen om uw bestelling af te halen. Dit kan na afspraak op volgend adres: Doornzeelsestraat 55A, 9940 Evergem. Wij nemen hiervoor contact met u op wanneer de bestelling klaar is. 


Opgelet!  Wanneer u de bestelling wilt afhalen, kies bij de tweede stap van het bestelproces duidelijk voor 'afhalen' om te vermijden dat er automatisch verzendkosten worden bijgerekend.  

Om administratieve redenen dient u evenwel uw adres nog op te geven. Wij hebben immers een adres nodig om een factuur op te maken.